Politica Livrare

Produsele comandate se livreaza la nivel national prin curier – Sameday la domiciliu sau la EasyBox. Produsele sunt noi, se afla in ambalaj original, sigilat si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare. Preturile afisate cat si cheltuielile/taxele suplimentare sunt calculate cu taxa pe valoare adaugata (TVA) inclusa, reglementata de legile fiscale romane.

Termene de livrare prin Curier:

Livrarea se face de catre Curier, la Domiciliul Clientului, de regula in 48 de ore de la expedierea Comenzii, si poate ajunge la destinatie dupa maximum 72 de ore, pentru livrarea in zona rurala.

In cazul livrarii la EasyBox, termenul de livrare este de 1-3 zile lucratoare de la expedierea coletului.

Costuri Livrare

Puteti alege intre:

1. Livrare prin curier Sameday la adresa (domiciliu sau orice alta adresa doriti). Valabil pe tot teritoriul Romaniei. Costul de livrare este de 19 lei. Comenzile care depasesc 300 lei au livrare GRATUITA.

2. Livrare la EasyBox Sameday. Alegeti EasyBox-ul preferat in timpul procesului de finalizare comanda si veti primi link-ul de urmarire al coletului prin email. Costul de livrare este de 19 lei, valabil pe tot teritoriul Romaniei. Comenzile care depasesc 300 lei au livrare GRATUITA.

In cazul in care doriti sa specificati anumite aspecte referitoare la livrare, cum ar fi: ora de livrare, adresa sau puncte de reper, va rugam sa introduceti in casuta de Observatii aceste lucruri, inainte de plasarea comenzii. In ziua in care coletul cu Comanda Dumneavoastra va fi expediat, veti fi instiintat prin email. Acesta va fi trimis de catre firma asboutique.ro si va contine numarul de AWB al coletului.

Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi, in timpul transportului revine societatii de curierat sau transportatorului conform legislatiei locale in vigoare. Produsele vor fi inlocuite de catre noi daca se va face dovada culpei noastre si vom fi instiintati in timp util (maximum o ora de la livrarea coletului, dar va sfatuim si sa semnalati imediat curierului daca primiti un colet deteriorat, si apoi sa ne notificati referitor la starea produselor comandate).

Multumim ca te-ai abonat!

Foloseste codul de mai jos si ai 5% EXTRA reducere la prima ta comanda!